Головна

Samovryad 1

Прийміть вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, бо ж разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку й розбудові нашого краю, забезпеченні життєдіяльності Старокостянтинівщини. Місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Успішність громади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й значною мірою від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань.

Нині спільне завдання всіх нас − відстояти нашу незалежність і цілісність та побудувати Українську державу європейського зразка. Під час війни місцеве самоврядування в Україні стало муніципальним фронтом, який навіть у непростих умовах вирішує важливі питання життєдіяльності громад, надання найнеобхідніших послуг людям, адже сьогодні весь український народ проходить крізь тяжке випробування, коли рашистська навала прийшла на нашу землю вбивати й завойовувати. Але ці виклики лише об’єднали нас. Ми показали, що ми – велика команда, яка працює на нашу Перемогу і на єдиний результат за будь-яких умов.

Так, на нас лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів і перспективних планів − тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади. Тож повсякчас маємо пам'ятати, що несемо відповідальність перед довірою людей. Адже місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади, тож будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити наше прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Сердечно бажаємо усім, хто працює на благо нашої великої громади, кожній родині, кожному краянину – міцного здоров’я, достатку й благополуччя, а ще твердості духу, упевненості у власних силах, непохитної віри у щасливе майбутнє рідного Поділля та всієї України!

Перемоги та миру усім нам!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.