Головна

DSC 0146

Одне з найрадісніших та найочікуваніших свят наших дітей — день Святого Миколая Чудотворця, яке приходить зимовою казковою чарівницею на нашу благодатну землю у плеяді різдвяно-новорічних свят.

DSC 0144

Це світле і радісне святкування, яке дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії та любові, надихає на добрі справи та милосердя до інших.

DSC 0126

6 грудня 2023 року у Старокостянтинівській міській територіальній громаді за сприяння управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради проведено благодійну акцію «Світом Миколай мандрує та добро дарує» для дітей загиблих захисників України.

DSC 0086

DSC 0232

На свято завітав і міський голова Микола Мельничук, щоб привітати юних жителів нашої громади. Очільник Старокостянтинівщини побажав дітям радіти життю отримувати подарунки у ці святкові дні, але вже справжнє свято і веселощів обов’язково будуть із настанням нашої перемоги. Водночас святковий настрій і посмішки дітлахів  — це також ознака стійкості у нашій боротьбі із ворогом.

DSC 0158

До акції приєднались власники та працівники кафе «Дракон», власники мережі магазинів «Галя балувана» у м. Старокостянтинів, приватний підприємець Іван Антонюк, приватний підприємець Сергій Соляр, ТОВ «Енселко Агро»,  міськрайонний благодійний фонд «Карітас», депутат обласної ради Вадим Лозовий та начальник управління охорони здоров'я та медичного забезпечення  Любов Бондар, які надали можливість організувати свято для дітвори.

Сьогодні, коли в країні йде повномасштабна війна, об'єднання зусиль, здійснення добрих, корисних справ є вкрай важливим та цінним для нашого суспільства!

Доброта, чуйність, безкорисливість, взаєморозуміння та взаємопідтримка допомагають боротися з будь-якими викликами!

Разом ми — сильні! Разом — до перемоги!

DSC 0013

DSC 0037

DSC 0068

DSC 0069

DSC 0095

DSC 0182

DSC 0206

DSC 0240

DSC 0250

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.