Головна

1 0004

В місті Хмельницькому на базі СК "Новатор" за вихід у фінал з 1 по 3 березня 2024 року проводились ігри з волейболу в рамках чемпіонату України "Дитяча ліга" серед юнаків 2010 року народження, 3 тур. Прийняли участь 4 команди:
- збірна Хмельниччини, місто Старокостянтинів;
- СК "СФ", місто Гостомель;
- МДЮСШ "Колос", місто Вільнянськ;
- Чернігівська ОКДЮСШ.

З впевненою перемогою наша команда вийшла у фінал змагань. Вітаємо дітей та дякуємо тренерам-викладачам Пшеничному Валерію, Комарову Володимиру, Слівінській Юзефі. Також щира вдячність начальнику управління молоді і спорту Хмельницької ОВА Томусяк Наталії за підтримку наших дітей.

1 0003 2

У місті Київ з 2 по 3 березня пройшов чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичного багатоборства (двоборстства) у приміщенні серед молоді 2011-2012 року народження та молодших. У складі збірної команди Хмельницької області прийняли участь шість спортсменів Старокостянтинівської ДЮСШ. З вдалим дебютом вітаємо Курочку Олександра, який у двоборстві та п'ятиборстві посів ІІІ місце (тренер - Гоняк В.М.). Юний спортсмен Барильський Глеб посів 7 місце у двоборстві (тренер - Соботович В.Л.), Олійник Яна отримала 10 місце у двоборстві (тренер - Малинська Т.Г.), Гогольчук Анастасія 17 місце у п'ятиборстві (тренер - Гоняк В.М.), Стопичева Дарина 19 місце у двоборстві і Корчевна Злата 37 місце у двоборстві (тренер - Малинська Т.Г.). Варто зазначити, що для юних спортсменів це перший чемпіонат України. Вітаємо!

1 0002 3

Місто Ужгород, з 2 по 3 березня, було місцем проведення чемпіонату України з легкої атлетики в дисципліні спортивна ходьба серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. У складі збірної команди Хмельницької області виступали Тарасюк Віталій та вихованець Старокостянтинівської ДЮСШ, який перейшов навчатись до школи вищої спортивної майстерності міста Хмельницького Горбачов Роман.

1 0001 4

1 0000 5

За результатами участі у змаганнях на дистанції 3 км в категорії Ю-16 наш Тарасюк Віталій став чемпіоном України, тренер-викладач - Гоняк В.М.
Горбачов Роман на дистанції 10 км посів 4 місце, тренер - Вербицький О.О. Вітаємо наших дітей та тренерів.

За інформацією директорки ДЮСШ Майї Булавко.


Вдячні ЗСУ за можливість дітям тренуватись та приймати участь у змаганнях!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.