Головна

2024 1

Сердечно вітаємо вас зі світлим Воскресінням Христовим!

Пасха Христова символізує перемогу життя над смертю, світла над темрявою, а це дає нам віру і силу продовжувати нашу праведну боротьбу за своє життя, за свою незалежну Україну. За цей час весь світ побачив приклади стійкості та хоробрості українців, героїзму нашої армії, невтомності волонтерів! Великдень об’єднує нас у щирій молитві за Велику Українську Перемогу, за мир і спокій у рідній державі; згуртовує у патріотичному пориві бачити свою землю вільною, квітучою і незалежною. Багатовічне вітання «Христос Воскрес – воскресне Україна!» набуло за цей рік особливого значення – Україна переможе!

Тож нехай пасхальні дзвони озвуться у наших серцях вірою, надією і любов’ю, додадуть сили й терпіння вистояти й пережити ці нелегкі часи. Вірмо, що Божа милість та взаємна повага допоможуть нам здолати усі негаразди, а любов до рідної землі зробить нас ще згуртованішими і надихатиме на добрі праведні справи!

У ці святкові дні молимося і просимо заступництва в Ісуса Христа за синів і доньок незламної України. Пам’ятаємо, що саме завдяки героїзму наших захисників і захисниць, які у цю мить стоять на варті нашого спокою, маємо можливість зібратися в родинному колі, розділивши радість Христового Воскресіння.

Дорогі земляки! Вітаємо вас з Пасхальними святами! Нехай радість Великодня наповнить наші серця та душі, зміцнить віру та любов.

Віримо в перемогу добра над злом, життя над смертю, світла над темрявою!

Віримо в Україну та її захисників!

Перемога буде за нами!

Хай береже Господь нашу неньку Україну!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.