Головна

Увага!!!

Екологічна акція 

Щорічно 15 листопада відзначається День вторинної переробки. У сучасному світі проблема накопичення відходів стоїть особливо гостро з двох основних причин.  З одного боку, запаси природних ресурсів не безмежні, а їх нераціональне використання призводить до втрати цих ресурсів. З іншого боку, однією з причин глобального потепління називають «парниковий ефект», в тому числі через накопичення промислового та побутового сміття. Люди викидають тонни поліетиленових пакетів, усіляких упаковок, покришок, побутової техніки та інших відходів, розкладання яких триватиме століттями. Сміття потрібно грамотно утилізувати, а ще краще — переробляти, даючи вже використаній сировині друге життя. 

Зазвичай вторинній обробці піддають такі матеріали, як папір, скло, залізо, алюміній, тканини, пластик і таке інше, а органічні відходи широко використовують у сільському господарстві. Завдання вторинної обробки — вирішення проблеми обмеженості ресурсів, зниження вартості готової продукції за рахунок використання більш дешевої сировини і боротьба із забрудненням навколишнього середовища.

Саме з метою залучення уваги громадськості до проблеми вторинної переробки відходів, дбайливого ставлення до навколишнього середовища відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради звертається до всіх мешканців міста із закликом взяти участь у акції присвяченій Дню вторинної переробки яка пройде 15-17 листопада 2017 року.

Усі небайдужі та активні учасники отримають кошти за здачу вторинної сировини такої як папір, картон, поліетилен, скло, пластик,  на пункті прийому по вул. Красовського, 1 (комбінат комунальних підприємств). 

Пункт прийому працює згідно робочого графіку підприємства з 8.00 до 17.00 з перервою на обід з 12.00 до 13.00.

«Долучайтеся, не будьте байдужими!»

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.