Головна

Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас із нагоди чудового свята Весни, Любові та Краси – 8 Березня!

Україна завше трималася на жіночій мудрості і доброті, працьовитості й енергійності, відданості й любові. І нині жінки уособлюють те найкраще, на чому стоїть наша Вкраїнська земля. Берегині роду людського, хранительниці родинного вогнища, – ви з покоління в покоління передаєте традиції високої духовності, культури, працелюбства.

Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ добро, злагоду і любов. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру, що світ буде врятований. Без перебільшення, завдяки вашому таланту, працьовитості й енергії наш Старокостянтинів з кожним роком стає все кращим. Адже ви – жінки – берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого міста і всієї країни.

Тож з глибокою повагою, вітаю зі святом усіх жінок Старокостянтинова, які обіймають керівні посади, хто трудиться в державних установах, хто очолює громадські організації, хто йде шляхом підприємництва, хто обраний депутатом і працює в органах місцевого самоврядування, хто навчає і лікує, хто виробляє чи вирощує, хто народжує і виховує, хто знаходиться на заслуженому відпочинку. І щиро бажаю, щоб це весняне свято додало вам гарного настрою, піднесених і добрих почуттів.

Нехай ваше життя повниться сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям та радістю. Здоров’я вам та вашим рідним, успіхів, миру і любові. Хай квітне ваша краса, не міліють джерела доброти, натхнення і мудрості. Хай збудуться всі ваші світлі мрії і надії, добрі сподівання і задуми. Хай ваша щоденна праця буде увінчана щасливою долею ваших дітей, онуків, близьких вашому серцю людей.

Щастя вам, щедрої на добро долі та Божої благодаті на довгі роки!

Зі щирою повагою і сердечністю,
міський голова                                                                                               М.Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.