Головна

 

Дорогі ветерани!

Шановні старокостянтинівці!

Цієї травневої пори ми вшановуємо наших визволителів та подвиг українського народу і його внесок у перемогу в Другій світовій війні, висловлюємо повагу нашим ветеранам-переможцям і усім борцям проти нацизму. 8 і 9 травня – у День пам’яті та примирення й День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – Україна згадує усіх героїв, хто виборов свободу та переміг нацизм.

Ми шануємо усіх учасників бойових дій, які не шкодуючи власного життя звільняли Батьківщину від окупантів. З вдячністю ми згадуємо всіх, хто визволяв нашу землю від поневолювачів.

Пам’ять війни – це пам’ять серця; її сувора правда залишатиметься з нами повік, як уособлення високого патріотизму й мужності, тяжкої праці й вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги найцінніше – своє життя. Цю пам’ять несуть крізь роки все нові покоління, схиляючись у шані перед своїми батьками і дідами, учасниками тієї жорстокої війни, – живими і полеглими. Цей гіркий урок історії особливо актуальний сьогодні, коли уже наступні покоління українців зіткнулися з війною.

Годинник історії веде відлік нової історичної доби. І українці нині знову із зброєю в руках захищають свою країну від військової агресії; ціною власних життів наші бійці, як колись їх діди та прадіди, боронять рідну землю, цілісність своєї держави. Ми віримо, що здолаємо ворога, адже за нами свято правда – ми боронимо рідну землю!

Доземний уклін українському солдату-визволителю! Побажаймо міцного здоров’я та довголіття героям, які серед нас! Додамо їм тепла та уваги.

Пом’янімо ж загиблих. Вічна пам’ять усім визволителям, які загинули за свободу і незалежність рідної України.∙Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто бажаю усім ветеранам, доблесним українським воїнам, які боронять суверенітет України, й усім нам миру, стійкості, міцного здоров’я, добра та витримки!

8 травня, у День пам’яті та примирення, з гідністю зустріньмо перші хвилини миру у звільненій Європі й вільній Україні. Потиснімо руку ветеранові 9 травня – і даймо слово: берегти в Україні мир та передати його у спадок прийдешнім поколінням.∙1939-1945 роки. Пам’ятаємо! Перемагаємо!


З повагою, міський голова Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.