Головна

Дорогі старокостянтинівці,
християни західного обряду!

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю з Воскресінням Христовим!

День, що сповнює нас світлою радістю, спокоєм та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові. Світлий Великдень єднає вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Свята Пасха приносить духовне відродження. Завжди для усіх вірян це було свято надії і великих сподівань; воно покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом господньої любові до усього людства.

З великими сподіваннями нині зустрічає християнський світ Пасхальні свята. Зі щирою надією несуть віряни до Господа свої молитви: щоб дарував здоров’я і світлу долю нашим близьким, у стрімкій життєвій круговерті оберігав їх від спокус та розчарувань. У час великих випробувань свята віра особливо необхідна кожному.

Тож щиро бажаю усім родинам світлого свята, добра і злагоди в душі, миру на нашій рідній землі.

Нехай благословить та береже Господь усіх нас! Хай Пасха Господня надихає кожного тільки на хороші справи, а Боже благословення хай зійде в кожну оселю добробутом і злагодою. Будьмо відкриті для милосердя і миру, любові й добра, будьмо витриманими та мудрими! Хай ці святкові дні принесуть довгоочікувану радісну звістку у наші серця та наповнять душу надією, теплом, милосердям і любов’ю!

Хай береже Господь Вас та Ваших рідних!

 

З повагою,
міський голова                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.