Головна

З метою формування екологічної культури, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також популяризації природоохоронної роботи, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань у Хмельницькій області стартує щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».

У цьому році Конкурс пройде під гаслом: «Сміття зберемо – природу збережемо!».

Конкурс складається з двох етапів. І етап – міський конкурс, ІІ етап – обласний конкурс. Переможці І етапу – міського конкурсу направляються до участі у ІІ етапі – обласному конкурсі.

Для участі у міському конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів міста з метою вивчення та відтворення стану довкілля у творчій формі поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність.

Роботи, подані на Конкурс, мають відповідати вимогам:

поробки – на природоохоронну тематику з анотацією та відомостями про автора що містить прізвище та ім’я автора, найменування навчального закладу (повністю), клас (курс), назву роботи, прізвище;

фотороботи – кольорові або чорно-білі фотографії на природоохоронну тематику, форматами А3 та А4 (не більше 5 штук) з анотацією та відомостями про автора, що містить прізвище та ім’я автора, найменування навчального закладу (повністю), клас (курс), назву роботи;

малюнки – на природоохоронну тематику (формат А3 та А4 з етикеткою, що містить прізвище та ім’я автора, найменування навчального закладу (повністю), клас (курс), назву роботи.

Міський заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини» проходитиме з 20 по 23 травня 2020 року

Представити роботи до участі у конкурсі необхідно до 20 травня 2020 року у відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою за адресою: пров.Подільський, 2, (2-й поверх приміщення колишнього управління статистики).

За результатами оцінювання робіт конкурсантів, журі визначить найкращі роботи за номінаціями: краща поробка, кращий малюнок, краща фоторобота. Переможці будуть нагороджені грамотами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

       

Проведення конкурсу буде організоване у формі віддаленої роботи, з дотриманням заборон щодо проведення масових заходів з метою недопущення поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Контактні особи:

Мороз Ірина Миколаївна – головний спеціаліст відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради, тел.. 3-01-10, поштова адреса: пер. Подільський, 2, м.Старокостянтинів, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Рибак Лариса Володимирівна - головний спеціаліст відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради, тел.. 3-01-10, поштова адреса: пер. Подільський, 2, м.Старокостянтинів, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Горбач Олена Володимирівна – головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету міської ради, тел. 4-56-75, поштова адреса вул.Ессенська, 2.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.