Головна

Інформуємо, що згідно з вимогами Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, додержання тиші в громадських місцях на території міста Старокостянтинів, затверджених рішенням 31 сесії Старокостянтинівської  міської ради від 15.03.2006 № 13,  прибирання та благоустрій  території міста здійснюється підприємствами, установами, організаціями, фізичними особами підприємцями та  громадянами – прибудинкових та дворових територій, земельних ділянок, що знаходяться у власності, постійному користуванні, оренді, прилеглих до них територій. Що ж таке прилегла територія?

Прилеглою територією, належною для прибирання є територія від межі приватних домоволодінь, територій підприємств, установ, організацій, будівельних майданчиків, територій, виділених у користування, архітектурних форм зі всіх сторін, а саме: зелені зони, тротуари, прибудинкові, дворові  території та прилеглі до них дороги до середини. При наявності розривів між будовами, якщо межа територій між ними не визначена міськвиконкомом, нею вважається середина розриву. Якщо на іншій стороні вулиці відсутні споруди, будівлі, то прибирання вулиці проводиться на всю ширину території, яка прилегла до будинків громадян, підприємств, установ, організацій, включаючи протилежну сторону вулиці з усіма елементами благоустрою (зелена зона, тротуари, газони тощо).

Таким чином, просимо забезпечити прибирання прилеглих територій від сміття, будівельних матеріалів, провести скошування бур’янів та трави вище     10 см. Скошену рослинність вивезти на міське сміттєзвалище.

Також повідомляємо, що недотримання зазначених вимог Правил благоустрою передбачає адміністративну відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Пам’ятаймо, що благоустрій – це візитна картка нашого міста. Санітарний стан наших вулиць, дворових та прибудинкових територій, озеленення, чистота та безпека – це показник рівня турботи міської громади про добробут та процвітання рідного міста.  

Дякуємо всім, хто з повагою ставиться до свого міста, прибираючи власні, закріплені та прилеглі території!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.