Головна

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента від 24.02.2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» та Розпорядження міського голови Старокостянтинова «Про організацію в Старокостянтинівській міській територіальній громаді чергового призову громадян України на строкову військову службу» № 94 від 24 березня 2021 року.

Явці на призовну дільницю Старокостянтинівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2003 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Громадяни зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Старокостянтинів, вулиця Миру 64, з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути у Старокостянтинівський об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки до 10 квітня 2021 р., та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Наказ військового комісара Старокостянтинівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки № 5 від 01.03.2021 «Про призов громадян на строкову військову службу»

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.