Головна

lessons high quality

Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас зі святом першого дзвоника – Днем знань та початком нового навчального року!

Це свято не тільки початок нового навчального року, це старт нових здобутків, сміливих сподівань та звершень! Сьогодні – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з вас. Знову відкриються тисячі доріг Країни Знань і вічних істин Добра.

Усім, хто сьогодні сідає за парту, – від наймолодших першокласників до найстарших випускників, – усім учням бажаємо пишатися часом, проведеним у стінах шкільної альма матер. Поважайте і цінуйте своїх учителів, шануйте батьків; будьте товариськими, ввічливими, наполегливими. Сміливості вам й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році!

Найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Дякуємо вам, шановні, хто щодня входить до групи дитячого садочку, до класу, навчальної аудиторії, гуртка або секції, – за терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту якісною і доступною для кожної дитини, цікавою і потрібною для молодого покоління!

Шкільна пора – найкращий час в нашому житті; адже саме в цей період ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі таланти і здібності, визначаємо орієнтири на все життя. Тож нехай цей рік принесе усім нам мирне небо і віру в добро, реалізацію творчих намірів і життєвих планів, яскраві успіхи у навчанні, роботі та житті, та додасть сили та натхнення. Усім учням, вчителям, вихователям, батькам бажаємо міцного здоров’я, добра та злагоди. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі наші надії на світле і мирне майбутнє здійсняться!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.