Головна

Відповідно до розпорядження міського голови «Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою території населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади», дотримання вимог Правил благоустрою територій населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади  інформуємо мешканців  громади про необхідність проведення весняного прибирання. 

Підприємства, установи, організації, стаціонарні заклади торгівлі й громадського обслуговування незалежно від форм власності та відомчого підпорядкування, орендарі приміщень та земельних ділянок зобов’язані впорядкувати власні прилеглі та закріплені території. Кожен власник домогосподарства та земельної ділянки  зобов’язаний впорядкувати  власну та прилеглу територію.                                                                            

Прилеглою територією, належною для прибирання є територія, прилегла до будинків приватних осіб, підприємств, установ, організацій.                             

З метою впорядкування території населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади закликаємо мешканців  територіальної громади   впорядкувати власні садиби та прилеглі  до них  території, прибрати побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та інші відходи, а керівників підприємств, установ, організацій - провести відповідні заходи з впорядкування власних та прилеглих до підприємств та організацій територій.          

Забороняється складування будівельних матеріалів та сміття, скидання твердих побутових відходів, грунту, гілля, відходів  тваринництва на прибудинкових та прилеглих до приватних садиб, приватних земельних ділянок  територіях,  поряд з контейнерними майданчиками. Також не дозволяється розкладати багаття, спалювати залишки сухої рослинності, гілля, сміття тощо в межах населених пунктів на територіях власних та прилеглих підприємств, установ, організацій. Відповідно до вимог діючого законодавства, порушення вимог Правил благоустрою передбачає адміністративну відповідальність.                    

Комунальними підприємствами міста постійно проводяться роботи по очищенню та прибиранню наших мальовничих куточків!                                     

Щиро вдячні всім громадянам, які приймають активну участь у приведені  територій  населених пунктів громади до належного естетичного вигляду. Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які підтримують власні та прилеглі території в належному стані,  таких людей у нашій громаді більшість.  Давайте разом дбати про чистоту навколо себе, адже підтримка чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.  Приєднуйтесь до весняного прибирання кожного населеного пункту громади!     

Краса починається з кожного  з нас! Долучайтесь!

337089797_1297998340785207_6930374580988398319_n.jpg

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.