Головна

День повітряних сил 2023

Прийміть вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня Повітряних Сил Збройних Сил України, яке відзначається в першу неділю серпня!

Ви стоїте на варті повітряних кордонів нашої держави, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. Ви мужньо прийняли жорстокий для України виклик та стати надійним захистом нашого українського неба. Мужністю та героїзмом наші «крилаті воїни», і серед них чимало вихідців зі Старокостянтинівщини, здобули всенародну шану та повагу, вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис військової слави Українського народу.

Кожен із вас відіграє надважливу роль в обороні нашої держави, бо ж виконуєте не тільки складні, а нерідко вкрай небезпечні бойові завдання, а й надаєте необхідну авіаційну та логістичну підтримку. Ви докладаєте титанічних зусиль задля порятунку людських життів, задля збереження наших міст і сіл. Саме ви не дозволили ворогу запанувати в небі України. Саме ваша майстерність і стійкість змусили російські літаки триматися якнайдалі від лінії фронту, всіляко уникати прямих сутичок з нашими пілотами, а загроза ракетних ударів та нальотів безпілотників зведено до мінімуму.

Нині Повітряні Сили України – це одна із найпотужніших складових захисту нашої країни і стримування ворога! Попри небезпеку, попри складні, ви продовжуєте демонструвати професійність, стійкість духу, безприкладну відвагу і жертовність, з гідністю виконуєте покладені на вас обов'язки, крок за кроком наближаючи таку бажану для всіх нас Перемогу.

Вічна пам'ять та Царство Небесне полеглим за свободу і незалежність держави. Наші скорбота і сум за усіма, хто не повернувся з бойового вильоту, хто до останнього захищав Батьківщину й віддав життя за мирне майбутнє рідної країни. Ми завжди пам’ятатимемо цей подвиг…

Спільно з усіма родами українських військ ви протистоїте російській орді та з кожним днем наближаєте нашу Перемогу. Ваша героїчна робота та ваші подвиги є неоціненними для нашої держави. Ми вдячні вам за вашу мужність, патріотизм, незламність духу, звитягу. Бажаємо вам Божого благословення та захисту, міцного козацького здоров’я та удач, льотної погоди та чистого неба, а вашим родинам – миру, спокою та благополуччя.

Слава Повітряним Силам Збройних Сил України!

Слава Україні!

Слава її Героям!

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.