Головна

Нещодавно Уряд запровадив пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ця програма сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку npaцi i подальшому npaцeвлaштyвaнню цієї категорії громадян.

Професійне навчання здійснюється в закладах професійної (професійно- технічної) освіти Державної служби зайнятості шляхом первинної професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації, у тому числі на курсах цільового призначення.

Для проходження навчання необхідно подати наступні документи:

  • документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України aбo спеціальний статус особи;
  • посвідчення учасника бойових дій aбo посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни;
  • документ про професійну (професійно-технічну) чи фахову передвищу, чи вищу освіту, атестат aбo дублікати таких документів, aбo єДокумент про освіту (за наявності);
  • документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (ідентифікаційний код);
  • особи з інвалідністю внаслідок війни подають також копію довідки до акта огляду MCEK та індивідуальну програму реабілітації.

СПОСОБИ ПОДАЧІ

  • у паперовій формі — особисто до центру зайнятості;
  • в електронній формі — шляхом заповнення онлайн-заяви на сайті ДЦЗ та подання їï разом з електронними копіями документів з накладенням електронного підпису.

Консультації щодо професійного навчання за телефонами: (044)244-94-27; (096)045-60- 10. Телеграм-чат «Підтримка ДСЗ Хмельницький».

fe5a7cab 8553 41b3 8200 392a01b15aac 620x620

Biдділ організаційно-інформаційної poботи Хмельницького обласного цeнтpy зайнятості, пров. Шевченка,10, м. Хмельницький, Україна, 29000, (093)02 7-05-11, khm-осz@k>mосz.gоv.ua.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.