Головна

ДЕ

З нагоди професійного свята — Дня енергетика — прийміть найщиріші вітання та подяку за сумлінну працю, що приносить в оселі краян світло, створює тепло, затишок, забезпечує стабільну роботу підприємств, гарантує якість побутових умов.

Саме тоді, коли всі особливо потребують затишку, тепла та світла у домівках, служителі енергії відзначають своє свято — День енергетика!

Люди, які присвятили себе енергетиці — стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Наші енергетики — це справжні бійці енергетичного фронту. І ми вдячні вам за вашу роботу, бо ж нині просто неможливо уявити собі функціонування будь-якої галузі народного господарства або життя громадян без електроенергії, яку ви своєю наполегливою працею доносите до кожного підприємства, до кожної оселі.

Шановні енергетики! Дякуємо кожному із вас, що навіть в умовах воєнного стану ви забезпечує стабільне функціонування енергосистеми. Дякуємо за ваш високий професіоналізм та низький уклін за вашу титанічну працю у цих надскладних і небезпечних умовах!

Бажаємо вам безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, добробуту, міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя вам та вашим сім’ям! Нехай завжди вам буде світло на душі та зігріває тепло родинного вогнища. І нехай як найшвидше Україна здобуде Перемогу!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.