Головна

6596c825a7bbb

Головне управління ДПС у Хмельницькій області, зважаючи на необхідність наповнення системного бюджету в умовах воєнного стану, проводить активну роботу з налагодження діалогу з бізнес спільнотою та громадськістю.    

Для цього активно використовуються різні формати взаємодії, - виїзні робочі зустрічі, «гарячі» лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. 

Також для оперативного вирішення нагальних питань, створено комунікаційну податкову платформу і на базі ГУ ДПС у Хмельницькій області.    

Такий формат спілкування сприяє ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшує вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень. Запрошуємо бізнес-спільноту активно користуватися регіональною комунікаційною податковою платформою за наявності нагальних питань», - наголошують у податковій службі Хмльниччини.    

Електронна адреса для звернень:    

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.    

Для пришвидшення розгляду звернень рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті.    

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.