Головна

h3rc4g6p2gl0nldpj3rwymjizg7ns0fa

Сьогодні відзначаємо 105-ту річницю від дня проголошення Універсалу про об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в соборну Україну.

Нині День Соборності України є й надзвичайно актуальним та одним із найважливіших пам’ятних днів в нашому національному й державному календарі; адже засвідчує, що немає Східної і Західної України, є лише одна єдина незалежна, соборна й демократична країна і ми – єдиний народ!

Століттями українці боролися за єдину соборну та неділиму державу для всіх українців. Згадаймо ж усіх борців за українську державність, які ціною власного життя віками виборювали право на вільну, незалежну, соборну Україну. І сьогодні ми продовжуємо цю боротьбу. Україна монолітна у своєму спротиві повномасштабному російському збройному вторгненню. Поділля і Слобожанщина, Волинь і Донбас, Галичина і Крим, усі ми прагнемо одного – остаточної Перемоги України. З нами правда, справедливість та підтримка усього цивілізованого світу. Спільно ми звільнимо усі окуповані ворогом території нашої держави та відновимо мир в Україні. Жодна сила не зламає міцну духом націю, ми проженемо окупанта з нашої землі та збудуємо сильну європейську державу.

Щиро дякуємо кожному й кожній, хто нині продовжує справу героїв-патріотів, відстоює територіальну цілісність України. День Соборності України цьогоріч ми відзначаємо, ведучи запеклі бої з російськими окупантами на землі, у повітрі й на суходолі. Наші українські захисники міцно тримають позиції і вибивають ворога з нашої території, звільняючи українські міста і села.

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди величного свята українського народу – Дня Соборності України! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – Великої Перемоги над ворогом, процвітання Соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Зичимо вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, злагоди, миру і непохитної віри у гідне майбутнє нашої держави та нашої Старокостянтинівської громади!

Але передусім – наближаймо і працюймо заради нашої Перемоги!

Бережімо нашу Україну і будьмо єдині.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.