РС ГУ ДСНС

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 року № 269-р «Про затвердження Плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік», п. 1.4.1. Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2016 році, затвердженого наказом начальника цивільного захисту (цивільної оборони) області - голови обласної державної адміністрації від 28.12.2015 № 9 та доручення заступника голови обласної державної адміністрації від 22.09.2016 №70/30-36-4172/2016 «Про перевірку готовності об’єктів ЖКГ та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року», робочою групою в період з «12» по «14» жовтня 2016 року проведено огляд готовності організації роботи з питань підготовки місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, систем життєзабезпечення, сил і засобів до реагування на можливі надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру та готовність до роботи в осінньо-зимовий період 2016/2017 року в м. Старокостянтинів.
Так інженерно-інспекторським складом Старокостянтинівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, а саме: т.в.о. начальника Старокостянтинівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітана служби цивільного захисту Козака О.О. та провідного інспектора Старокостянтинівського РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітана служби цивільного захисту Шевчука В.В. 17.10.2016 року проведено нараду, а також додаткові інструктажі щодо дотримання вимог та правил пожежної та техногенної безпеки з працівникам котелень, які задіянні безпосередньо на роботах щодо топлення котлів на твердому паливі в зимовий період 2016 року. Основна увага зверталась на дотримання працівниками протипожежного режиму, місця зберігання твердого палива для топлення котлів, наявності та своєчасному проходженні технічного діагностування наявних першочергових засобів пожежогасіння, порядок дій працівників в разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуаціїправил, монтажу та експлуатації котельного господарства та з метою своєчасного вжиття організаційних і практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час проведення опалювального сезону 2017 року запропоновано виконати ряд першочергових заходів протипожежного захисту.
Враховуючи викладене, керівнику запропоновано взяти під особистий контроль забезпечення належного протипожежного захисту даних обєктів, вжити комплекс організаційних та практичних заходів щодо приведення їх в належний протипожежний стан та про проведену роботу та вжиті заходи проінформувати Старокостянтинівський РС ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

 

 

Шевчук В.В.
(03854) 3-25-78;

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.