Розпорядження голови

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «12» березня 2013р.    № 95/2013-р                                                      м. Старокостянтинів



На виконання Закону України «Про охорону дитинства», Указу Президента України від 12.11.1999 року №1460/99 «Про заходи щодо поліпшення становища багатодітних сімей», розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 28.02.2013 року №46/2013-р «Про соціальний захист багатодітних сімей в області, поліпшення їх державної підтримки та створення сприятливих умов для виховання дітей у таких сім’ях», міської програми підтримки сімей на період до 2015 року, затвердженої рішенням сесії міської ради від 21.12.2010 року №10, з метою належної організації роботи із соціального захисту багатодітних сімей, поліпшення їх державної підтримки та створення сприятливих умов для виховання дітей у таких сім’ях та керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити заходи щодо соціального захисту багатодітних сімей в місті, поліпшення їх державної підтримки та створення сприятливих умов для виховання дітей у таких сім’ях згідно з додатком.
2. Виконавцям забезпечити виконання заходів та інформувати про проведену роботу управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради щоквартально до 25 числа останнього місяця кварталу.
3. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Шабельник Н.І.) надавати інформацію Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації щоквартально до 01 числа місяця наступного за звітним періодом.
4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Камінську В.К.


Перший заступник
міського голови                      В.Богачук
 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.