Розпорядження голови

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «15» січня   2013р.    № 143/2013-р                                                      м. Старокостянтинів


З метою реалізації державної політики в галузі охорони праці, привернення уваги органів державної влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій та населення міста до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві, з нагоди Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2013 року, розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 04 березня 2013 року №51/2013-р «Про заходи по щорічному проведенню в області Дня охорони праці в рамках Всесвітнього дня охорони праці», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення у місті Тижня охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні згідно з додатком 1.
2. Затвердити план заходів щодо підготовки та проведення у місті Тижня охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні згідно з додатком 2.
3. Провести у місті Тиждень охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні з 22 по 28 квітня 2013 року.
4. Організаційному комітету 26 квітня 2013 року провести підведення підсумків Тижня охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні.
5. Через засоби масової інформації забезпечити всебічне інформування населення міста про проведення заходів щодо підготовки та проведення у місті Тижня охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні.
6. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Шабельник Н.І.) проінформувати про результати проведення заходів щодо підготовки та проведення у місті Тижня охорони праці з нагоди Дня охорони праці Хмельницьку обласну державну адміністрацію та територіальне управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області до 1 травня 2013 року.
7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Богачука В.В.



Міський голова                                                                                                                                                           Микола Мельничук

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.