Розпорядження голови

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «18» квітня   2013р.    № 150/2013-р                                                                м. Старокостянтинів


На виконання розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 26.03.2013 року №83/2013-р «Про заходи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в області», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в місті:

1. Утворити робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення як консультативно-дорадчий орган у складі згідно з додатком 1 та затвердити положення про неї згідно з додатком 2.

2. Затвердити заходи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в місті згідно з додатком 3.

3. Виконавцям зазначених заходів забезпечити їх виконання та інформувати про проведену роботу управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради щоквартально не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним періодом за формою згідно з додатком 4 та не пізніше 10 числа щомісячно за формою згідно з додатком 5.

4. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради подавати інформацію Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації щоквартально не пізніше 13 числа місяця, наступного за звітним періодом за формою згідно з додатком 4 та не пізніше 13 числа щомісячно за формою згідно з додатком 5.

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 15 червня 2011 року № 325/2011-р «Про заходи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в місті у 2011-2012 роках».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти заступника міського голови, начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради Куця Г.Й.



Міський голова                                                                                                                                                           Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.