Рішення ради

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИДЦЯТЬ П'ЯТА  СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від "15" листопада 2013р. № 12                                          м. Старокостянтинів



З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства з питань регулювання земельних відносин, враховуючи пропозиції постійної комісії міської ради з питань будівництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, керуючись Земельним кодексом України, законами України “Про землеустрій”, “Про Державний земельний кадастр”, ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

1. Затвердити Порядок розгляду звернень і клопотань та вирішення питань, пов’язаних із наданням дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, матеріалів інвентаризації земель згідно з додатком.
2. Встановити, що проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок до підготовки проектів рішень міської ради підлягають обов’язковій перевірці відділом містобудування та архітектури та відділом з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету міської ради на відповідність інформації, яка передбачена вищезазначеним Порядком.
3. Встановити, що технічна документація із землеустрою щодо складання документа, що посвідчує право користування земельною ділянкою, замовлена та розроблена до набрання чинності Законом України “Про Державний земельний кадастр”, а саме, до 01.01.2013р., та подана до відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету міської ради не пізніше 31.12.2013р., розглядається міською радою у порядку, який діяв до набрання чинності Законом України “Про Державний земельний кадастр”.
4. Уповноважити завідувача відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету міської ради, а у разі його відсутності – його заступника, який виконує обов’язки завідувача відділу, від імені Старокостянтинівської міської ради вчиняти дії, необхідні для державної реєстрації земельних ділянок та речових прав на земельні ділянки та обтяжень таких прав, в межах повноважень, визначених довіреністю.
5. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови В.М.Бабюка, завідувача відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету міської ради В.Я.Тарасюк та завідувача відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету міської ради Ю.М.Поліщука.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії – Тарасюк В.Я.).





Міський голова                                                                                                                                           Микола Мельничук

 

Поділитися

Завантажити:
Download this file (дод_ріш_12.doc)дод_ріш_12.doc[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.