Рішення ради
УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
П'ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від «16» грудня 2011р. № 14 м. Старокостянтинів
 
 
Заслухавши інформацію начальника управління у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету міської ради Шабельник Н.І. про хід виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Старокостянтинова на період до 2013 року, керуючись ст.7 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

                    вирішила:

1.    Інформацію начальника управління у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету міської ради Шабельник Н.І. про хід виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей м.Старокостянтинова на період до 2013 року взяти до відома.

2.    Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Камінська В.К.) при формуванні бюджету міста на 2012 рік передбачити видатки на виконання Програми.

3.    Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Янзюк В.М. та постійну комісію міської ради з питань освіти, молодіжної політики, культури, фізичної культури та спорту (голова комісії - Лактіонов О.Д.).

 
 
 
 

Міський голова Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.