Рішення ради
УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від «30» березня 2012р. № 8 м. Старокостянтинів
З метою подальшого зміцнення та вдосконалення  державної безпеки України з позицій діяльності Старокостянтинівського МВ УСБУ в Хмельницькій області, виконання державою гарантій соціальної захищеності працівників Служби безпеки України та керуючись Законом України «Про Службу безпеки в Україні», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
вирішила:

1. Затвердити Програму взаємодії Старокостянтинівського МВ УСБУ України в Хмельницькій області та Старокостянтинівської міської ради на 2012-2014 роки, що додається.
2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Камінська В.К.) в межах коштів бюджету міста на 2012 рік передбачити кошти на фінансування Програми взаємодії Старокостянтинівського МВ УСБУ України в Хмельницькій області та Старокостянтинівської міської ради на 2012-2014 роки.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської  ради (Камінська В.К.) та на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, цін, адміністративно-територіального устрою (голова комісії - Возний О.І.).


 

Міський голова                                                                                                                                        Микола Мельничук

Поділитися

Завантажити:
Download this file (дод_риш_8.doc)дод_риш_8.doc[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.