Проєкти рішень виконкому
Середа, 20 жовтня 2021 09:08

Про введення в дію рішення конкурсного комітету

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Проєкт

рішення виконавчого комітету міської ради

                                                                 

Про введення в дію рішення

конкурсного комітету

            Розглянувши рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в Старокостянтинівській міській територіальній громаді від 18 жовтня 2021 року, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008  № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Увести в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників по перевезенню пасажирів на автобусних маршрутах загального користування про визначення переможця конкурсу:

      Перевізник

Назва маршруту, номер маршруту

КОЗЕРАЦЬКИЙ Віктор Васильович

«Старокостянтинів-Волиця-Керекешина»

№ 1431

     2.  Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Світлана ОВЧАР) підготувати та подати на підпис міському голові проєкт договору  на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування з переможцем конкурсу строком на п»ять років.

      3.   Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету  міської  ради  (Наталія КОТ)   проводити компенсаційні виплати за пільговий проїзд   окремих категорій громадян  автомобільному перевізнику  відповідно до  рішення. 

       4.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

                 Міський голова                                                                Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5191 разів

Останні з Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.