Проєкти рішень виконкому
Середа, 20 жовтня 2021 15:04

Про приватизацію житла за адресою: АДРЕСА м. Старокостянтинів

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

___._______.2021                                                                                            №___

м. Старокостянтинів

Про приватизацію житла за адресою: АДРЕСА м. Старокостянтинів

Розглянувши заяву, яка зареєстрована в центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради 08 вересня 2021 року за № 2904, наймача АРСЕНЮКА Андрія Сергійовича про приватизацію житлового приміщення в гуртожитку за адресою: АДРЕСА, на підставі Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», згідно з Положенням про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженим наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16 грудня 2009 року № 396, враховуючи пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради від 12 жовтня 2021 року, керуючись статтями 29, 40, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Передати житлове приміщення в гуртожитку за адресою: АДРЕСА, м. Старокостянтинів у приватну власність АРСЕНЮКУ Андрію Сергійовичу.
  2. Відділу комунального майна виконавчого комітету міської ради (Олександр НІКОЛАЙЧУК) протягом місяця здійснити розрахунок площі житлового приміщення в гуртожитку, що приватизується безоплатно, та оформити свідоцтво про право власності на житло.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Миколу КОШИКА.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5087 разів

Останні з Відділ комунального майна

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.