Проєкти рішень сесії
Середа, 11 вересня 2024 09:21

Про затвердження Програми відселення громадян із ветхих та непридатних для проживання будинків, які перебувають у комунальній власності Старокостянтинівської міської територіальної громади, на 2024-2027 роки

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Про затвердження Програми відселення

громадян із ветхих та непридатних для проживання будинків,

які перебувають у комунальній власності Старокостянтинівської

міської територіальної громади, на 2024-2027 роки

З метою покращення житлових умов громадян, які проживають у ветхих будинках та будинках непридатних для проживання, керуючись пунктом 22 частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму відселення громадян із ветхих та непридатних для проживання будинків, які перебувають у комунальній власності Старокостянтинівської міської територіальної громади, на 2024-2027 роки (додається).

2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА)  забезпечити  фінансування програм в межах коштів, передбачених бюджетом Старокостянтинівської міської територіальної громади на відповідний рік реалізації програми.

3. Виконавцям Програми щорічно до 20 січня інформувати управління житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради про хід її виконання.

4. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради (Світлана ОВЧАР) проінформувати про виконання Програми у І кварталі 2028 року.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                               Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 71 разів Останнє редагування Середа, 11 вересня 2024 09:37

Останні з Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.