Головна

В рамках відзначення 25-ї річниці незалежності України 23 серпня 2016 р. о 9.00 відбувся урочистий захід з нагоди Дня Державного Прапора України біля приміщення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради. У заході взяли участь: керівництво міста на чолі з міським головою Миколою Мельничуком, члени виконавчого комітету та депутати міської ради, працівники структурних підрозділів виконавчого комітету, військовослужбовці гарнізону, учасники АТО, освітяни, працівники комунальних підприємств, громадськість.
У церемонії підняття Державного прапора взяли участь 4 військовослужбовці Старокостянтинівського гарнізону - учасники АТО.
З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Мельничук. Він привітав усіх зі святом та звернув увагу на те, що саме під час Революції Гідності та війни на сході України проти російсько-терористичних окупантів Державний синьо-жовтий прапор став по-справжньому загальнонаціональним.
Також з Днем Державного Прапора України привітав прес-офіцер 7-ї бригади тактичної авіації ім. П. Франка, голова ГО учасників АТО м. Старокостянтинова Сергій Жмурко.
Під час заходу виступив дитячий колектив ДНЗ №6 «Зіронька» та народно-аматорський хор «Доброслав».
Мешканці міста та його гості мали змогу побачити 3 героїчні синьо-жовті знамена, встановлені перед будівлею виконавчого комітету міської ради, які разом з мужніми старокостянтинівцями та героями з інших міст та сіл України пройшли горнило зони АТО.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.