Головна

29 червня на стадіоні "Центральний", у місті Старокостянтинів відбулися урочистості  з нагоди відзначення 25-ої річниці Конституції України.

«28 червня 1996 року, Верховна Рада України прийняла Основний Закон – Конституцію, яка стала дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави. Основний Закон наголошує на абсолютній цінності людини, її життя та здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. – зазначив у вітальному слові міський голова Микола Мельничук. - Сьогодні, у складний час для України, від кожного з нас залежить подальший шлях нашої держави." Він щиро побажав усім міцного здоров’я, миру і взаєморозуміння, достатку в кожній родині та звершення усіх планів заради світлого майбутнього рідної України, миру та процвітання нашій рідній державі.

За активну діяльність, особистий внесок розвиток Старокостянтинівської громади та з нагоди відзначення 25-ї річниці Конституції України Грамотами виконавчого комітету міської ради нагороджено депутатів Верховної Ради, обласної та міської рад, працівників правоохоронних органів. Також представників нашої громади нагороджено Грамотами Верховної Ради України.

На стадіоні розташували виставку робіт учнів Старокостянтинівської дитячої художної школи.

Урочисту частину заходу продовжив святковий концерт за участю колективів міста та академічного ансамблю пісні і танцю Хмельницької обласної філармонії “Козаки Поділля”

   

  

 

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.