Головна

diia

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 року №471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навики з новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі, на платформі доступний онлайн-курс «Як громаді стати цифровою» (https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities).

Серіал призначений для публічних службовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Слухачi отримають пoкрoкові iнструкції та рекомендації, як побудувати присутнiсть громади в мережі та налагодити робочi процеси онлайн. Куpc складаеться з 8 вiдео з вичерпною iнформацiєю про аспекти цифровiзацiї на рівні територіальної громади.У результаті проходження навчання учасники отримають сертифiкат iз зазначенням кредитiв обсягом 0,2 ЄКТС.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.