Головна

изображение viber 2021 08 02 16 48 27 496 0000 изображение viber 2021 08 02 16 48 28 179

2 серпня у приміщенні управління освіти виконавчого комітету міської ради відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022-2027 рр.

У засіданні взяли участь керівники підрозділів та працівники виконавчого комітету міської ради, депутати міської ради, представники бізнесу, громадські активісти.

 

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимир БОГАЧУК на початку засідання зазначив, що Стратегія розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади є важливим документом, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади, адже Стратегія громади дозволить підкреслити унікальність громади та допоможе залучити додаткові зовнішні фінансові ресурси.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Микола КОШИК ознайомив присутніх з порядком денним засідання, основними аспектами розробки Стратегії розвитку громади, послідовністю етапів процесу розробки та затвердження, а також питаннями щодо організації процесу збору статистичних даних для здійснення соціально-економічного аналізу громади та проведення опитування підприємців та мешканців.

Начальник управління економіки виконавчого комітету міської ради, Альона ПАСІЧНИК інформувала про нормативне забезпечення процесу розробки Стратегії в Україні та Розпорядження міського голови про Створення Робочої групи по розробці Стратегії розвитку.

Члени робочої групи обговорили механізми та етапи розробки Стратегії, а також домовилися про подальшу взаємодію, зокрема розділилися на 7 фокус груп для проведення соціально-економічного аналізу діяльності громади у відповідних напрямках. Також визначено наступні завдання: провести анкетне опитування громадської думки мешканців та підприємців громади та збір даних для соціально-економічного аналізу.

Робота над стратегією відбуватиметься на принципах відкритості та взаємної відповідальності.

Старокостянтинівська міська рада запрошує громадян взяти участь у формуванні стратегії розвитку із внесенням пропозицій та коментарів, які будуть детально вивчені та враховані при написанні головного документу громади – Стратегії розвитку.

изображение viber 2021 08 02 16 48 27 496 0001 Фон

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.