Головна

3 серпня 2021 року у Старокостянтинові побував голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій. Разом з керівником департаменту охорони здоров'я Олександром Завроцьким відвідали пункти вакцинації проти Covid-19, що розміщені за адресами: вул. Острозького, 14 та вул. Есенська, 2.
У ході огляду Сергій Гамалій відмітив відповідальну роботу усієї команди в організації масової вакцинації в громаді. «В першу чергу, це стосується обрання оптимально вигідного місця розташування центрів. Адже тут подбали про доступність центрів для маломобільних категорій громадян та обрали приміщення на перших поверхах»,- зазначив очільник області.
Також для охоплення більшої кількості охочих вакцинуватись в громаді працює 5 мобільних бригад. А задля інформування населення транслюється аудіореклама про роботу центрів вакцинації у громадських місцях та у місцях проведення щеплення.

Уже станом на сьогодні першу дозу вакцини в громаді отримало більше 11% людей, другу – більше 5%.
Тож голова облдержадміністрації закликав усіх не залишатися осторонь та подбати про захист для себе та рідних і близьких від COVID-19, адже вакцинація – єдиний шлях, який допоможе нам подолати цю пандемію.


  

  

  

Після інспектування, уже в приміщенні амбулаторії ПМСД № 1, за участю керівника департаменту охорони здоров'я Олександра Завроцького, керуючого справами Наталії Шабельник, представника управління охорони здоров'я Сергія Чесакова, лікарів амбулаторії директор Центру ПМСД Анатолій Швець представив закуплений комплекс кардіомоніторування «РИТМ 2000» з Холтерівськими кардіореєстраторами ЕКГ, добовий монітор АТ, інше профільне обладнання вартістю понад 300 тис. грн. та повідомив, що тут повністю облаштоване робоче місце лікаря і пацієнту немає потреби їхати на холтер в інше місто.

29 липня рішенням виконавчого комітету затверджено тариф на платні медичні послуги з медичного обслуговування щодо холтерівського моніторування артеріального тиску та кардіограми.

 

   

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.