Головна

27 09 2021 вакцина

Станом 27 вересня використано 20135 доз. 11150 громадян отримали першу дозу вакцини, дві дози протиковідної вакцини отримали 8985.   Вакцини проти Covid-19 є в достатній кількості, усього налічується 26414 доз. На даний час використовуються такі вакцини: AstraZeneka, Covishield, CoronaVac та Pfizer, кожен охочий отримати щеплення може обирати якою вакциною бажає вакцинуватися.

Директор КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» Анатолій Швець наголошує, що захворюваність на Covid-19 зростає, пацієнти котрі потребують стаціонарного лікування госпіталізуюються в Красилів, з легшою формою перебігу хвороби лікуються вдома.

Нагадуємо, що наразі в Старокостянтинівській ОТГ працює три Центри масової вакцинації населення: у бібліотеці, в торговому центрі та в «Епіцентрі», де можна отримати щеплення без попереднього запису.

КНП «Старкостянтинівський ЦПМСД» та весь медичний персонал закликає всіх дотримуватися карантинних обмежень. Аби уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію дотримуйтеся основних правил: 

– ретельно мийте та дезінфікуйте руки;

– носіть захисну маску в громадських місцях;

– уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції.

Якщо ви маєте ознаки респіраторного захворювання – залишайтеся вдома.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.