Головна

1 0005 Фон

Сьогодні у Старокостянтинівській міській територіальній громаді відбувся меморіальний захід з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Участь у заході взяли секретар міської ради Олександр Степанишин, члени Старокостянтинівської міської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), районної організації воїнів-інтернаціоналістів (ветеранів Афганістану), учасники бойових дій на території інших держав, представники виконавчого комітету міської ради, громадськість.

В ході заходу поклали квіти до пам'ятних знаків, що розташовані на Меморіальному комплексі, вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Олександр Степанишин подякував воїнам-інтернаціоналістам за патріотизм, самопожертву та вірність військовій присязі. Зазначив, що воїни-інтернаціоналісти сьогодні є гарним прикладом для молодого покоління, адже були у перших рядах на Майдані, добровільно стали в ряди захисників України на Сході нашої держави, займаються волонтерською діяльністю. Він вручив відзнаки міської ради за активну життєву та громадянську позицію, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку, вагомий внесок у справу патріотичного виховання молоді та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав членам Старокостянтинівської міської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та районної організації воїнів-інтернаціоналістів (ветеранів Афганістану), учасникам бойових дій на території інших держав.

1 0004 2
1 0003 3

1 0002 4

1 0001 5

1 0000 6

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.