Головна

Привітання з Днем працівника торгівлі – гарні листівки, вірші та проза -  Апостроф

В останню липневу неділю в Україні вшановують всіх, хто так чи інакше пов'язаний з торгівлею. Тож з нагоди професійного свята щиро вітаємо працівників і ветеранів сфери торгівлі Старокостянтинівщини!

Від професіоналізму, тактовності і чуйності продавців, а також організованої та ефективної роботи підприємств торгівлі залежить розвиток споживчого ринку і економіка як регіону, так і держави загалом. Наше повсякдення неможливо уявити без сфери торгівлі. Ви є представниками тієї важливої професії, яка покликана щоденно задовольняти потреби споживачів.

Розвиток торговельної мережі, якість надання послуг і культура обслуговування населення – це результат вашої роботи. Професія продавця вимагає не тільки терпіння, самовіддачі, а й уміння спілкуватися – знаходити індивідуальний підхід до кожного, бути привітним і уважним.

Шановні! Бажаємо вам стабільності та нових професійних досягнень, надійних ділових партнерів і вдячних покупців, достатку та родинної злагоди! Але найперше – бажаємо Перемоги нашої України і відновлення миру! Вклад кожного з нас у майбутню Перемогу – важливий.

З повагою,
міський голова                                                               Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                              Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.