Головна

М 5

22 грудня о 15 годині у КЗК «Центр культури імені Володимира Ножки» відбувся концерт «Зимова казка». Мистецька подія, організована Старокостянтинівською музичною школою імені Миколи Кондратюка, стала їхнім третім цьогорічним заходом на підтримку ЗСУ, якому передували два благодійні майстеркласи.

Музичний концерт занурив присутніх у передріздвяно-новорічний настрій. Натомість ми розуміємо атмосферу і контекст цьогорічних прийдешніх зимових свят. Головне бажання – щасливий мир, а усі зусилля – на перемогу. Тому з упевненістю стверджуємо, що вихованці і викладачі музичної школи гідно підтримують культурний  фронт на теренах нашої Старокостянтинівшини.

Про традиційні зимові свята нагадало виконання «Щедрика» і різдвяних колядок від юних скрипалів і хору. У мистецькому заході брали участь переважно учні старших класів музичної школи і їхні викладачі, але й також відбувся успішний сценічний дебют гітариста. Український драйв лунав через інструментальний поп, суголосні дуети та майстерні тріо. Для кожного українця патріотичні пісні вже давно перестали бути формальною емблемою заходу чи свята. Ми їх не чуємо або слухаємо, а проживаємо. Дякуємо за зворушливе виконання таких пісень учням і їхнім наставникам.

Концерт був благодійною акцією, до якої долучилися й відвідувачі. Зібрано 5729 гривень на підтримку Збройних Сил України.

М_4.jpg

М_1.jpg

М_2.jpg

М_3.jpg

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.