Головна

DSC 0294

Результатом співпраці Старокостянтинівського історико-краєзнавчого музею і Старокостянтинівської центральної бібліотечної системи став цікавий освітньо-розважальний захід, який відбувся 15 лютого. Осередком цієї події була Старокостянтинівська центральна публічна бібліотека, а організатором — управління культурної політики та ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради. Програма заходу охоплювала лекцію, виставку літератури і настільну гру.

Спочатку усі присутні, а серед них переважала молодь, послухали змістовну лекцію про вулиці нашого Старокостянтинова від краєзнавців КЗК "Старокостянтинівський історико-краєзнавчий музей". Тут можна було отримати не лише інформацію про колишні наймення вулиць, але й віртуально поподорожувати ними, дізнавшись про величне минуле сучасних вуличних маршрутів, які ми проходимо ледь не щодня.

Паралельно тривала виставка літератури «Мій рідний край — частинка Батьківщини» зі стендом книг про Старокостянтинівщину. Водночас лекція тривала неформально, де усі присутні отримали відповіді на питання.

DSC 0300

Згодом усі охочі змогли долучитися до пізнавальної історико-економічної настільної гри «Старокостянтинівський ПАН». Для багатьох стало приємним  сюрпризом те, що така гра розроблена для великих міст — обласних центрів України —  і для Старокостянтинова. Уже сутеніло, а ініціативна молодь  продовжувала  грати у «Старокостянтинівську монополію» за чаюванням і дискусіями у бібліотеці.

DSC 0316

DSC 0285

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.