Головна

cae996bbd361f73cf8731422c6cfc55c

Вітаємо з Воскресінням Христовим усіх християн, хто святкує Великдень за григоріанським календарем!

Завжди для усіх вірян це було свято надії і великих сподівань; воно покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом господньої любові до усього людства. Світлий Великдень єднає вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Свята Пасха приносить духовне відродження. Це день, що сповнює нас світлою радістю, надією та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові.

Цьогоріч ми знову зустрічаємо Пасху в умовах повномасштабної війни. Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала рф проти України. Але ми, українці, переконані, що вистоїмо та здобудемо Перемогу над ворогом.

З великими сподіваннями нині зустрічає християнський світ Пасхальні свята. Єднаючись у молитві, ми просимо саме Перемоги для нашої України, миру на нашу землю.

Передусім наші вітання ми передаємо українським воїнам, які в ці хвилини на передовій стоять незламним щитом України та всієї Європи проти московського агресора. Дорогі воїни! Нехай Бог захищає вас і дає вам силу й Перемогу. Віримо, що вже наступного року ви будете святкувати Великдень у родинному колі. А доти нехай же Ісус дасть сили й надію нашим захисникам, що часто ціною власного життя стримують ворожу навалу.

Бажаємо, щоб Світло Великодня надало всім нам непохитну віру у кращий завтрашній день, сили і терпіння перебороти труднощі, які випали на долю нашої країни та її громадян. Бажаємо вам миру і злагоди, міцного здоров’я і довголіття, достатку і благополуччя, любові й тепла. Нехай Божа милість та взаємна повага один до одного допоможуть здолати нам усі труднощі, а щира любов батьківщини – України – об’єднує нас і надихає на добрі праведні справи!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Хай береже Господь нашу неньку Україну!

З повагою,
міський голова                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                       Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.