Головна

 

Щиро вітаємо працівників та ветеранів будівельної галузі з професійним святом – Днем будівельника!ICEG 1

Це свято об’єднує представників різних спеціальностей: малярів, мулярів, штукатурів, покрівельників, плиточників, лицювальників, електромонтажників, каменярів, архітекторів, дизайнерів та інших. І спільною працею ви творите архітектурні шедеври, зводите житло українцям, робите помешкання, офіси, комерційні та соціальні приміщення комфортним і зручним для користування.

Від вас залежить краса кожного населеного пункту, його ідентичність і неповторність. Ваша місія почесна – творити, ваша професія мирна – будувати. Адже ті, хто будує житло, лікарні, офіси, торговельні центри, дитячі майданчики, дарують нам радість споглядання, розкіш домашнього затишку і побутового комфорту. Попереду велика робота, і ваші знання, вміння, досвід потрібні для розбудови майбутнього нашого краю та держави.

Тож нехай все задумане укладається в життєвий графік, хай надійними і міцними, як монолітний будинок, будуть сімейні відносини. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні – процвітання і щасливе мирне майбутнє!

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.