Головна

Сьогодні, за участю Старокостянтинівського міського голови Миколи Мельничука, його заступника Олега Борикіна, в. о. директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Людмили Гаврищук, регіонального координатора грантового проєкту «Курс на незалежність» Валерія Метя та переможців цього проєкту було укладено угоду із нашою громадою про благодійну співпрацю. Згідно з умовами проєкту, переможці цієї програми зобов’язуються надати благодійну допомогу громаді у розмірі 10% від вартості отриманого гранту. Це будуть продукти харчування для передачі тим категоріям жителів нашої громади, які потребують такої благодійної допомоги. Таким чином реалізується приклад взаємодії влади та підприємців на користь громади.

Проєкт «Курс на Незалежність» організований за підтримки агропромхолдингу Astarta-Kyiv спільно з Урядом Німеччини — Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (#BMZ), німецьким банком розвитку #DEG та Благодійним фондом «Повір у себе».

Переможці другої хвилі взяли участь в грантових проєктах та отримали обладнання для виробництва та переробки харчових продуктів на суму в межах 20 тис. євро.

001.jpg

007 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.