Головна

vik_07_2024.jpg

Чергове засідання виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради відбулося 25 липня 2024 року. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимир Богачук запропонував порядок денний для розгляду на засіданні виконкому.
Виконавчий комітет розглянув питання про стан роботи зі зверненням громадян, про роботу центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2024 року. Розглянуті питання щодо зняття з контролю рішень виконавчого комітету міської ради, укладання договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності.
Виконавчий комітет затвердив тарифи для підприємств та організацій (окрім населення) на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства «Водоканал» Старокостянтинівської міської ради. За поданням служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради були розглянуті питання надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, надання статусу дитини позбавленого батьківського піклування, встановлення опіки та призначення опікуна, встановлення піклування так призначення піклувальника та ряд інших важливих питаннь.

Відділ внутрішньої політики

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.