Головна
Під головуванням депутата Андрія Поліщука, (секретар комісії депутат Оксана Осієвська) 24 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу,будівництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Комісія розглянула питання про затвердження експертного висновку щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акту – рішення міської ради «Прозатвердження Правил утримання домашніх тварин на території Старокостянтинівської міської територіальної громади», затвердження складу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Старокостянтинівській міській раді.
Депутати розглянули питання щодо передачі земельних ділянок із комунальної власності у державну власність, затвердили умови проведення торгів у формі аукціону, про включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на продаж, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
Комісія також розглянула питання про припинення права користування земельними ділянками, про надання земельних ділянок в оренду юридичним особам та фізичним, про передачу в оренду не успадкованих земельних часток (паїв), надання дозволу на викуп земельних ділянок сільськогосподарського призначення та ряд інших питань. Депутати прийняли рішення продовжити роботу депутатської комісії на наступний день.
 
Відділ внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради
 
zem 4
 
zem 1
 
zem 2

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.