Головна

Шановна старокостянтинівська громадо!
Дорогі земляки!

Щиро вітаємо вас визначним державним святом – Днем Конституції України і 25-літтям Основного Закону.

28 червня 1996 року в історії української державності назавжди залишиться видатною подією. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади вперше у вітчизняній історії було проголошено народ, а людину, її права і свободи, – визнано найвищою цінністю.

Основний Закон увібрав в себе надбання й досвід минувшини та відкрив нові можливості для відродження культурних і духовних традицій нашого народу. Ми живемо у непростий, але й водночас доленосний час, коли відбувається зміна епох і ламання стереотипів; відтак надважливим нині є усвідомлення національної гідності та почуття патріотизму. Сутність Конституції України полягає у тому, аби кожна людина відчула реальну опіку держави через практичне втілення конституційних положень. Потрібно повсякчас пам’ятати, що держава – це ми з вами.

Тож у цей урочистий день 25-річчя Основного Закону нашої держави прийміть побажання міцного здоров’я, родинної злагоди, всілякого добра, щастя й достатку. Нехай добрі справи єднають нас у дружню громаду, а віра та надія у кращу долю та мирне майбуття надихають на сумлінну працю для добра та благополуччя українського народу. Щастя, добра, благополуччя кожній родині, миру та злагоди нашій неньці Україні!

З повагою,
міський голова                                                 Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.