Головна

2-2007-11.jpg

Шановні жителі Старокостянтинівської міської територіальної громади!

Працівниками виконавчого  комітету міської ради проводяться рейдові обстеження населених пунктів Старокостянтинівської  територіальної громади. За результатами обстеження виявлені наступні порушення: забур’яненість, розростання самосійної порослі дерев, чагарників на прилеглій до домоволодінь території, складування будівельних матеріалів та сміття.          

Згідно з вимогами правил благоустрою населених пунктів кожен громадянин зобов’язаний упорядковувати прилеглу до його домоволодіння територію: скошувати бур’ян, не допускати засміченості, розростання самосійної порослі дерев, не допускати складування будівельних матеріалів та сміття.   

Закликаємо всіх мешканців територіальної громади провести скошування високої трави, вирізати самосійну поросль дерев та чагарники на прилеглій до домоволодіння території та на власних земельних ділянках. Також просимо прибрати з прилеглих територій залишки будівельних матеріалів та сміття.

Інформуємо, що  за недотримання вимог законодавства у сфері благоустрою   передбачена адміністративна  відповідальність за статтею 152 Кодексу   України  про  адміністративні  порушення. Штраф   становить від 340  до 1360 гривень.   

Давайте зробимо  наші  місто та села чистими,  охайними, такими, щоб милували  око,   адже кожен  з нас  може вплинути на зовнішній вигляд та стан свого населеного пункту!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.