Головна

dfa7f6322712614e6e049fc346875c0a XL

Щиро вітаємо вартових цивільного захисту населення з нагоди Дня рятівника – свята сильних і відважних людей, справжніх професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту від розбурханих стихій вогню, води, шквального вітру та інших природних чи техногенних бід.

Девіз вашої служби «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» засвідчує гуманність та жертовність професії. Ви – справжні герої наших днів – з честю виконуєте покладені на вас завдання. Спасибі вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконані, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Найвищою оцінкою роботи рятівників є вдячність за врятовані людські життя. Ваш високий професіоналізм, здатність приймати відповідальні рішення, надзвичайна людяність, помножені на знання та досвід, і надалі спрямовуватися на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення Української держави. Бажаємо міцного здоров’я, всіляких гараздів та якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь оберігає від усіх негараздів.

З повагою,
міський голова                                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                             Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.