Головна

Державна науково-дослідна лабораторія з контролю якісті лікарських засобів

Послуга «ID-14»- це комплексна послуга 2 в 1, яка передбачає оформлення ID-картки одночасно із можливістю зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків з подальшим відображенням інформації про реєстраційний номер платника податку у паспорті громадянина України. Ця послуга доступна особам, які досягли 14-ти річного віку та оформлюють паспорт громадянина України вперше.

Вона надається безкоштовно за бажанням особи та для її отримання необхідно:

  • свідоцтво про народження;
  • оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них (у разі відсутності таких документів або у разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України);
  • довідку про реєстрацію місця проживання.

Подати документи на оформлення ID-картки вперше, а також отримати інші адміністративні послуги, які входять до компетенції служби,  громадяни можуть у Старокостянтинівському відділі УДМС області, що знаходиться за адресою:  вул. Попова, 2,  контактний телефон: (03854) 3-25-52. Графік роботи підрозділу: з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00, у суботу з 9.00 до 16.45; обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Для зручності отримання цієї послуги рекомендуємо скористатися сервісом «Електронна черга», що дає змогу зареєструватись онлайн та обрати зручний час та дату для оформлення біометричного документа.

У разі виникнення питань мешканці міста та району можуть звертатись на телефон «гарячої лінії» Управління за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.