Головна

Обласний центр зайнятості інформує | Червоногригорівська селищна рада

Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову від 19 березня 2022 року №334 "Деякі питання реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, нарахування та виплати допомоги по безробіттю на період дії воєнного стану" - https://is.gd/oMP8aK. Головний пріорітет діяльності Державної служби зайнятості в період воєнного стану - сприяння працевлаштуванню безробітних на вільні робочі місця, а також посилення гарантій на отримання допомоги по безробіттю.Відповідно до Постанови подати заяву для набуття статусу безробітнього та призначення допомоги по безробіттю можна:

  • через Портал Дія;
  • особисто в центрі зайнятості.

Пам'ятайте! Реєстрація безробітного може припинятися у разі невідвідування (не підтвердження наміру перебування в статусі безробітного) без поважних причин центру зайнятості протягом 30 робочих днів з дати прийняття рішення про таке відвідування або з дати останнього підтвердження перебувати у статусі безробітного.
Інструкція щодо реєстрації безробітних громадян за посиланням - https://cutt.ly/5SDAk8i.
Інструкція з обслуговування безробітних громадян у центрах зайнятості під час воєнного стану за посиланням - https://cutt.ly/xSK9eVf.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.