Головна

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 36-річної жительки Ярмолинецької ТГ за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені повторно в особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Жінка замовляла особливо небезпечні психотропні речовини PVP, амфетамін, 4-ММС через Інтернет та отримувала у поштових відділеннях.

В подальшому розфасовувала та збувала методом закладок. Геолокацію схованки відправляла «клієнтам» в Телеграм-канал.

В ході проведення обшуків у неї вилучено 98 згортків із забороненими речовинами вагою понад 114 г, які вона розклала за один день у м. Старокостянтинів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Хмельницьким районним управлінням поліції ГУНП в Хмельницькій області.

За вказані правопорушення обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією усього майна.

 

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.