Головна

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, для проведення незалежної оцінки комунального майна Старокостянтинівської міської  територіальної громади

1. Відомості про об’єкт оцінки: частина нежитлового приміщення площею 1,0 м2 в будівлі, яка розташована за адресою: вул. Манькевича, буд. 4, с. Самчики, Хмельницький район, Хмельницька обл.

2. Відомості про об’єкт оцінки: частина нежитлового приміщення площею 1,0 м2 в будівлі, яка розташована за адресою: вул. Н. Фесуна буд. 1/2, с. Решнівка, Хмельницький район, Хмельницька обл.

3. Відомості про об’єкт оцінки: частина нежитлового приміщення площею 1,0 м2 в будівлі, яка розташована за адресою: вул. Центральна, буд. 9, с. Іршики, Хмельницький район, Хмельницька обл.

4. Відомості про об’єкт оцінки: частина нежитлового приміщення площею 1,0 м2 в будівлі, яка розташована за адресою: вул. Центральна, буд. 20-А, с. Баглаї, Хмельницький район, Хмельницька обл.

5. Відомості про об’єкт оцінки: нежитлове приміщення площею 12,42 м2 в будівлі, яка розташована за адресою: вул. Миру буд. 1/155, м. Старокостянтинів, Хмельницький район, Хмельницька обл.

6. Відомості про об’єкт оцінки: частина нежитлового приміщення площею 39,88 м2 в будівлі, яка розташована за адресою: вул. Миру буд. 1/155, м. Старокостянтинів, Хмельницький район, Хмельницька обл.

7. Відомості про об’єкт оцінки: будівля площею 73,0 м2, яка розташована за адресою: вул. Центральна, буд. 13, с. Огіївці, Хмельницький район, Хмельницька обл.

Мета проведення оцінки визначення ринкової вартості об’єкта з метою оренди (для визначення розміру стартової орендної плати).

8. Відомості про об’єкт оцінки: квартира, площею 47,9 м2, яка розташована за адресою: вул. Франка буд. 25, кв. 45, м. Старокостянтинів, Хмельницький район, Хмельницька обл.

Мета проведення оцінки – визначення вартості об’єкта для цілей бухгалтерського обліку.

Конкурс відбудеться: 05 липня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою:  вул. Острозького 70,  кабінет № 27, м. Старокостянтинів. Конкурсна документація подається за п’ять робочих днів до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде проводитися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Старокостянтинівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням Старокостянтинівської міської ради від 09 липня 2021 року № 12/6/VIII.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, належать:

1. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (Заява на участь).

2. Копії установчого документа претендента (для претендента - юридичної особи). 

3. Копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна.

4. Письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів.

5. Копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України.

6. Інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо). 

7. Згода на обробку персональних даних.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити: 

- пропозицію щодо ціни виконання робіт;

- пропозицію щодо строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

Замовник та платник робіт з оцінки: виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради.

Конкурсна документація подається за адресою:  вул. Острозького, 70, каб. № 27,                                    м. Старокостянтинів, Хмельницький район, Хмельницька обл., телефон (03854) 3-24-52.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.